Nowości w aplikacji nomee - czerwiec/lipiec 2021
inteligentne rozwiązania
14 czerwca 2021 15:17"Cisza przed burzą" i takim też mottem w ostatnich tygodniach żyliśmy, gdzie skupialiśmy naszą uwagę na dopracowywaniu i dopieszczaniu nowych i starych usprawnień systemowych, aby jeszcze bardziej uefektywnić działanie waszych biznesów.
W tym miesiącu pracowaliśmy nad takimi funkcjami, jak:
-
Wirtualne menu, które będzie dostępne po zeskanowaniu kodu QR przez klienta na stoliku np. Co więcej klient może nabić produkty - jeżeli mu na to pozwolisz - pokaże się wtedy kod QR, który zeskanuje osoba z obsługi i w ten sposób zamówienie "wskoczy" na tablet!
-
Najnowsze dodatki oraz produkty do sprzedaży - system po wybraniu np. kawy przez baristę od razu pokaże powiadomienie czy klient nie chce ciasta.
-
Integracja ze wszystkimi platformami dostarczającymi jedzenie - Uber Eats/Wolt/Bolt/Glovo itd. - zamówienia mogą automatycznie wpadać na tablet i zamieniać się w zamówienie.
-
Możliwość skanowania kodów kreskowych znajdujących się na produktach skanerem lub kamerką.
-
Możliwość edycji wagi produktu - szczególnie przydatne dla smażalni gdzie nabijamy produkt i dopiero po wydaniu wprowadzamy jego wagę.
-
Ekran statusu aplikacji - zobaczysz dokładny status połączenia z urządzeniami oraz konfiguracji tabletu.
-
Integracja z terminalami płatniczymi SumUp.
-
Ulubione produkty/bestsellery - można wybrać produkty spośród różnych kategorii, które będą pokazywały się jako pierwsze i będzie można je bardzo szybko nabić.
-
Wdrożenie karty magnetycznych do logowania - twoi pracownicy mogą logować się przy użyciu kart magnetycznych.
-
Ulepszona obsługa ekranu wydawkowego oraz KDS.
-
Możliwość podłączenia aż 5 drukarek bonowych do systemu!
Jeżeli masz jakiekolwiek pytania odnośnie włączenia nowych funkcji prosimy o kontakt pod adresem kontakt@nomee.pl lub bezpośrednio z państwa przedstawicielem.
Jak efektywnie zarządzać czasem w gastronomii dzięki systemowi Nomee
W dzisiejszych czasach właściciele restauracji, barów i kawiarni stają przed wyzwaniem efektywnego zarządzania czasem. W branży, w której liczy się szybkość i jakość obsługi, optymalizacja czasu pracy personelu oraz zarządzanie rezerwacjami i zamówieniami jest kluczowa.
Konferencja prasowa: Restauracje, bary i puby nadal pozostają zamknięte
W naszym najnowszym wpisie przybliżamy państwu główne postanowienia z piątkowej konferencji prasowej dot. działań rządu w związku z pandemią.
Wyszukiwarka map – nowe narzędzie na Instagramie wspierające lokalne firmy i lokale
Instagram od jakiegoś czasu oferuje swoim użytkownikom nowe ciekawe rozwiązanie, umożliwiając firmom dotarcie do szerszego grona odbiorców.
Nowości w aplikacji nomee!
Wiele usprawnień w aplikacji nomee!
Rosnąca popularność diet wegańskich i wegetariańskich: Jak wzbogacić menu Twojej restauracji o roślinne dania
Czy Twoja restauracja jest gotowa na rosnącą popularność diet wegańskich i wegetariańskich? Odkryj, jak wzbogacić swoje menu o smaczne, roślinne dania, które zadowolą Twoich klientów i pomogą Ci zdobyć nowych. Dowiedz się więcej o wegańskich burgerach, sałatkach z lokalnych warzyw i roślinnych deserach.
Jak rozliczyć vouchery w restauracji?
W kryzysie spowodowanym przez globalną epidemie wiele restauratorów i zdecydowało się na sprzedaż swoim stałym klientom voucherów, bonów i kart podarunkowych do wykorzystania później. Jeśli jesteś jednym z nich pewnie zastanawiasz się jak rozliczać ich wydawanie bez pomyłek.
Jak systemy mobilnych punktów sprzedaży mogą przynieść korzyści food truckom i sprzedawcom sezonowym.
Food trucki i stoiska sezonowe cieszą się coraz większą popularnością wśród klientów, którzy szukają wyjątkowego smaku na ulicy. Jednak zarządzanie sprzedażą w takim środowisku jest dużo trudniejsze niż w klasycznej restauracji.
Trendy w gastronomii na 2023 rok: Co nowego w menu i jak się przygotować?
Rok 2023 przynosi ze sobą mnóstwo innowacji i zmian, również w świecie gastronomii. W miarę jak nasze preferencje żywieniowe ewoluują, tak samo rośnie popyt na nowe i interesujące smaki.
Szybka i bezproblemowa obsługa klientów dzięki systemowi Nomee - czyli jak przekształcić chaos w gastronomii w harmonię
W branży gastronomicznej jednym z kluczowych czynników wpływających na sukces jest jakość obsługi klientów. Przyznać trzeba, że nie zawsze udaje się uniknąć chaosu, szczególnie w godzinach szczytu.
Gastronomia Online - Jak założyć swój własny sklep internetowy?
W naszym najnowszym wpisie mówimy jak stworzyć swój własny sklep internetowy do zamówień online i na wynos dla gastronomii.
Rodzaje gastronomii: jakie są Twoje możliwości?
Gastronomia jest szerokim pojęciem obejmującym wiele różnych rodzajów działalności związanych z żywieniem ludzi. Możesz zostać kucharzem, barmanem, restauratorem, szefem kuchni, doradcą kulinarnym lub właścicielem restauracji.
Jak tworzyć atrakcyjne i efektywne promocje w swojej restauracji
Promocje i oferty specjalne mogą przyciągnąć nowych klientów i zwiększyć obroty w Twojej restauracji. Wyjątkowe, kreatywne i dobrze opracowane promocje są kluczem do sukcesu w dzisiejszym konkurencyjnym rynku gastronomicznym.
Zarządzanie zespołem w gastronomii: Jak efektywnie motywować i wspierać swoich pracowników
W branży gastronomicznej, zespół pracowników to kluczowy element sukcesu. To oni tworzą atmosferę miejsca, obsługują klientów i dbają o jakość serwowanych potraw.
Maksymalizacja wydajności dzięki funkcjom zarządzania zapasami w Nomee POS
W zarządzaniu restauracją jednym z najważniejszych elementów jest kontrola stanów magazynowych. Odpowiednie zarządzanie zapasami pozwala na uniknięcie sytuacji, w której brakuje produktów lub jest ich za dużo.