
Konferencja prasowa: Restauracje, bary i puby nadal pozostają zamknięte
W naszym najnowszym wpisie przybliżamy państwu główne postanowienia z piątkowej konferencji prasowej dot. działań rządu w związku z pandemią.
"Cisza przed burzą" i takim też mottem w ostatnich tygodniach żyliśmy, gdzie skupialiśmy naszą uwagę na dopracowywaniu i dopieszczaniu nowych i starych usprawnień systemowych, aby jeszcze bardziej uefektywnić działanie waszych biznesów.
W tym miesiącu pracowaliśmy nad takimi funkcjami, jak:
Wirtualne menu, które będzie dostępne po zeskanowaniu kodu QR przez klienta na stoliku np. Co więcej klient może nabić produkty - jeżeli mu na to pozwolisz - pokaże się wtedy kod QR, który zeskanuje osoba z obsługi i w ten sposób zamówienie "wskoczy" na tablet!
Najnowsze dodatki oraz produkty do sprzedaży - system po wybraniu np. kawy przez baristę od razu pokaże powiadomienie czy klient nie chce ciasta.
Integracja ze wszystkimi platformami dostarczającymi jedzenie - Uber Eats/Wolt/Bolt/Glovo itd. - zamówienia mogą automatycznie wpadać na tablet i zamieniać się w zamówienie.
Możliwość skanowania kodów kreskowych znajdujących się na produktach skanerem lub kamerką.
Możliwość edycji wagi produktu - szczególnie przydatne dla smażalni gdzie nabijamy produkt i dopiero po wydaniu wprowadzamy jego wagę.
Ekran statusu aplikacji - zobaczysz dokładny status połączenia z urządzeniami oraz konfiguracji tabletu.
Integracja z terminalami płatniczymi SumUp.
Ulubione produkty/bestsellery - można wybrać produkty spośród różnych kategorii, które będą pokazywały się jako pierwsze i będzie można je bardzo szybko nabić.
Wdrożenie karty magnetycznych do logowania - twoi pracownicy mogą logować się przy użyciu kart magnetycznych.
Ulepszona obsługa ekranu wydawkowego oraz KDS.
Możliwość podłączenia aż 5 drukarek bonowych do systemu!
Jeżeli masz jakiekolwiek pytania odnośnie włączenia nowych funkcji prosimy o kontakt pod adresem kontakt@nomee.pl lub bezpośrednio z państwa przedstawicielem.
W naszym najnowszym wpisie przybliżamy państwu główne postanowienia z piątkowej konferencji prasowej dot. działań rządu w związku z pandemią.
Promocje i oferty specjalne mogą przyciągnąć nowych klientów i zwiększyć obroty w Twojej restauracji. Wyjątkowe, kreatywne i dobrze opracowane promocje są kluczem do sukcesu w dzisiejszym konkurencyjnym rynku gastronomicznym.
W kryzysie spowodowanym przez globalną epidemie wiele restauratorów i zdecydowało się na sprzedaż swoim stałym klientom voucherów, bonów i kart podarunkowych do wykorzystania później. Jeśli jesteś jednym z nich pewnie zastanawiasz się jak rozliczać ich wydawanie bez pomyłek.
Gastronomia jest szerokim pojęciem obejmującym wiele różnych rodzajów działalności związanych z żywieniem ludzi. Możesz zostać kucharzem, barmanem, restauratorem, szefem kuchni, doradcą kulinarnym lub właścicielem restauracji.
Instagram od jakiegoś czasu oferuje swoim użytkownikom nowe ciekawe rozwiązanie, umożliwiając firmom dotarcie do szerszego grona odbiorców.
Rok 2023 przynosi ze sobą mnóstwo innowacji i zmian, również w świecie gastronomii. W miarę jak nasze preferencje żywieniowe ewoluują, tak samo rośnie popyt na nowe i interesujące smaki.
W branży gastronomicznej, zespół pracowników to kluczowy element sukcesu. To oni tworzą atmosferę miejsca, obsługują klientów i dbają o jakość serwowanych potraw.
W naszym najnowszym wpisie mówimy jak stworzyć swój własny sklep internetowy do zamówień online i na wynos dla gastronomii.
Czy Twoja restauracja jest gotowa na rosnącą popularność diet wegańskich i wegetariańskich? Odkryj, jak wzbogacić swoje menu o smaczne, roślinne dania, które zadowolą Twoich klientów i pomogą Ci zdobyć nowych. Dowiedz się więcej o wegańskich burgerach, sałatkach z lokalnych warzyw i roślinnych deserach.
Wiele usprawnień w aplikacji nomee!
W dzisiejszych czasach właściciele restauracji, barów i kawiarni stają przed wyzwaniem efektywnego zarządzania czasem. W branży, w której liczy się szybkość i jakość obsługi, optymalizacja czasu pracy personelu oraz zarządzanie rezerwacjami i zamówieniami jest kluczowa.
W branży gastronomicznej jednym z kluczowych czynników wpływających na sukces jest jakość obsługi klientów. Przyznać trzeba, że nie zawsze udaje się uniknąć chaosu, szczególnie w godzinach szczytu.
Food trucki i stoiska sezonowe cieszą się coraz większą popularnością wśród klientów, którzy szukają wyjątkowego smaku na ulicy. Jednak zarządzanie sprzedażą w takim środowisku jest dużo trudniejsze niż w klasycznej restauracji.
W zarządzaniu restauracją jednym z najważniejszych elementów jest kontrola stanów magazynowych. Odpowiednie zarządzanie zapasami pozwala na uniknięcie sytuacji, w której brakuje produktów lub jest ich za dużo.