Konferencja prasowa: Restauracje, bary i puby nadal pozostają zamknięte
W naszym najnowszym wpisie przybliżamy państwu główne postanowienia z piątkowej konferencji prasowej dot. działań rządu w związku z pandemią.
Chcielibyśmy państwu przedstawić nowe funkcje w systemie nomee.
W najnowszej wersji skupiliśmy się na rozwiązaniach usprawniających proces dostaw i obsługi zamówień na wynos.
Rozwiązania, które przygotowaliśmy:
Funkcja pozwala na przypisanie konkretnego pracownika/kierowcy do realizacji dostawy zamówienia dla klienta. Rozwiązanie to umożliwia rozliczanie wszystkich dostaw danego kierowcy na koniec dnia oraz kontrolowanie który kierowca dostarczył jakie zamówienie i pozwala sprawdzić obłożenie danego kierowcy.
Integracja z Google pozwala bardzo szybko wyszukać podany adres.
Funkcja mapy pozwala w łatwy sposób sprawdzić, czy podany adres klienta znajduje się w określonej strefie dostaw lokalu oraz gdzie dokładnie znajduje się dany adres.
Funkcja pozwala na szybkie wyszukiwanie klienta, który już znajduje się w naszej bazie. Wyszukiwarka szuka klienta po wszystkich danych, adresie, telefonie itd.
Funkcja pozwala na tworzenie w dowolny sposób zestawów produktów jako zestawy promocyjne czy też jako zestawy typu kebab, pizza z możliwością dowolnego konfigurowania poszczególnych składników zestawu.
Przypominamy, również o funkcjach takich jak możliwość przypisania dostawy lub wynosu i sprecyzowanie skąd pochodzi dane zamówienie.
System nomee również pozwala na wybranie godziny, na które jest zamówienie.
Zaktualizowaliśmy również wystawianie faktur o kody GTU, które są wymagane w programach do fakturowania oraz usprawniliśmy proces eksportu paragonów z numerem NIP.
W naszym najnowszym wpisie przybliżamy państwu główne postanowienia z piątkowej konferencji prasowej dot. działań rządu w związku z pandemią.
Czy Twoja restauracja jest gotowa na rosnącą popularność diet wegańskich i wegetariańskich? Odkryj, jak wzbogacić swoje menu o smaczne, roślinne dania, które zadowolą Twoich klientów i pomogą Ci zdobyć nowych. Dowiedz się więcej o wegańskich burgerach, sałatkach z lokalnych warzyw i roślinnych deserach.
W zarządzaniu restauracją jednym z najważniejszych elementów jest kontrola stanów magazynowych. Odpowiednie zarządzanie zapasami pozwala na uniknięcie sytuacji, w której brakuje produktów lub jest ich za dużo.
Food trucki i stoiska sezonowe cieszą się coraz większą popularnością wśród klientów, którzy szukają wyjątkowego smaku na ulicy. Jednak zarządzanie sprzedażą w takim środowisku jest dużo trudniejsze niż w klasycznej restauracji.
Instagram od jakiegoś czasu oferuje swoim użytkownikom nowe ciekawe rozwiązanie, umożliwiając firmom dotarcie do szerszego grona odbiorców.
W branży gastronomicznej jednym z kluczowych czynników wpływających na sukces jest jakość obsługi klientów. Przyznać trzeba, że nie zawsze udaje się uniknąć chaosu, szczególnie w godzinach szczytu.
Rok 2023 przynosi ze sobą mnóstwo innowacji i zmian, również w świecie gastronomii. W miarę jak nasze preferencje żywieniowe ewoluują, tak samo rośnie popyt na nowe i interesujące smaki.
Gastronomia jest szerokim pojęciem obejmującym wiele różnych rodzajów działalności związanych z żywieniem ludzi. Możesz zostać kucharzem, barmanem, restauratorem, szefem kuchni, doradcą kulinarnym lub właścicielem restauracji.
Promocje i oferty specjalne mogą przyciągnąć nowych klientów i zwiększyć obroty w Twojej restauracji. Wyjątkowe, kreatywne i dobrze opracowane promocje są kluczem do sukcesu w dzisiejszym konkurencyjnym rynku gastronomicznym.
W dzisiejszych czasach właściciele restauracji, barów i kawiarni stają przed wyzwaniem efektywnego zarządzania czasem. W branży, w której liczy się szybkość i jakość obsługi, optymalizacja czasu pracy personelu oraz zarządzanie rezerwacjami i zamówieniami jest kluczowa.
Zobacz jakie nowe funkcje pojawiły się w naszym systemie POS nomee.
W naszym najnowszym wpisie mówimy jak stworzyć swój własny sklep internetowy do zamówień online i na wynos dla gastronomii.
W kryzysie spowodowanym przez globalną epidemie wiele restauratorów i zdecydowało się na sprzedaż swoim stałym klientom voucherów, bonów i kart podarunkowych do wykorzystania później. Jeśli jesteś jednym z nich pewnie zastanawiasz się jak rozliczać ich wydawanie bez pomyłek.
W branży gastronomicznej, zespół pracowników to kluczowy element sukcesu. To oni tworzą atmosferę miejsca, obsługują klientów i dbają o jakość serwowanych potraw.