
Gastronomia Online - Jak założyć swój własny sklep internetowy?
W naszym najnowszym wpisie mówimy jak stworzyć swój własny sklep internetowy do zamówień online i na wynos dla gastronomii.
Food trucki i stoiska sezonowe cieszą się coraz większą popularnością wśród klientów, którzy szukają wyjątkowego smaku na ulicy. Jednak zarządzanie sprzedażą w takim środowisku jest dużo trudniejsze niż w klasycznej restauracji. Dlatego warto zainwestować w mobilny system punktu sprzedaży, tak jak Nomee POS, który pomoże w prowadzeniu biznesu i zwiększy sprzedaż.
Jedną z głównych zalet systemów mobilnych punktów sprzedaży jest łatwość w prowadzeniu sprzedaży. Systemy POS oferują proste i intuicyjne rozwiązania, które pozwolą szybko obsłużyć klienta, wydrukować bon i przyjmować płatności. W przypadku food trucków, gdzie czas oczekiwania klientów jest krótki, szybkość obsługi jest kluczowa.
Kolejną zaletą mobilnych systemów POS jest zdalny podgląd poprzez chmurę. Dzięki temu możesz kontrolować swoją sprzedaż z dowolnego miejsca, a także łatwo analizować dane i generować raporty. Dzięki temu będziesz w stanie śledzić, który produkt sprzedaje się najlepiej, jakie dni i godziny są najbardziej korzystne, a także monitorować stan magazynowy i uzupełniać braki w towarze.
System rezerwacji stolików jest również przydatny dla sprzedawców sezonowych, którzy mogą zapewnić swoim klientom wygodne miejsca do siedzenia i jedzenia. QR code menu w dwóch językach również ułatwi klientom dokonanie wyboru i przyspieszy proces zamawiania.
Inteligentny magazyn to kolejna zaleta systemów POS, która pomoże sprzedawcom sezonowym w zarządzaniu swoim towarem. W magazynie można dodawać produkty i podpinać receptury, dzięki czemu będzie można kontrolować stany magazynowe wszystkich produktów. System pozwala również na łatwe przeliczanie na różne jednostki, dodawanie dostaw, łatwą inwentaryzację i aiutomatyczne tworzenie zamówienia.
Kontrola pracowników i uprawnień to kolejny aspekt, który będzie przydatny dla sprzedawców sezonowych. Można kontrolować czas pracy pracowników, a także określić ich uprawnienia, aby uniknąć niepożądanych sytuacji.
Wystawianie faktur w 10s to jeszcze jedna zaleta systemów POS, która pomoże sprzedawcom sezonowym w zarządzaniu swoim biznesem. Wystawianie faktur jest szybkie i łatwe, co pomoże w utrzymaniu porządku finansowego.
Podsumowując, mobilne systemy punktów sprzedaży, takie jak Nomee POS, są idealnym rozwiązaniem dla sprzedawców sezonowych i food trucków, którzy chcą zwiększyć wydajność i zwiększyć przychody. Z łatwością możesz przemieszczać swój punkt sprzedaży i obsługiwać różne formy płatności, co jest ważne w dzisiejszych czasach. Wdrożenie systemu takiego jak Nomee POS może pomóc Ci zautomatyzować procesy biznesowe, a tym samym oszczędzić czas i pieniądze.
W naszym najnowszym wpisie mówimy jak stworzyć swój własny sklep internetowy do zamówień online i na wynos dla gastronomii.
Rok 2023 przynosi ze sobą mnóstwo innowacji i zmian, również w świecie gastronomii. W miarę jak nasze preferencje żywieniowe ewoluują, tak samo rośnie popyt na nowe i interesujące smaki.
Promocje i oferty specjalne mogą przyciągnąć nowych klientów i zwiększyć obroty w Twojej restauracji. Wyjątkowe, kreatywne i dobrze opracowane promocje są kluczem do sukcesu w dzisiejszym konkurencyjnym rynku gastronomicznym.
W kryzysie spowodowanym przez globalną epidemie wiele restauratorów i zdecydowało się na sprzedaż swoim stałym klientom voucherów, bonów i kart podarunkowych do wykorzystania później. Jeśli jesteś jednym z nich pewnie zastanawiasz się jak rozliczać ich wydawanie bez pomyłek.
Zobacz jakie nowe funkcje pojawiły się w naszym systemie POS nomee.
Instagram od jakiegoś czasu oferuje swoim użytkownikom nowe ciekawe rozwiązanie, umożliwiając firmom dotarcie do szerszego grona odbiorców.
Gastronomia jest szerokim pojęciem obejmującym wiele różnych rodzajów działalności związanych z żywieniem ludzi. Możesz zostać kucharzem, barmanem, restauratorem, szefem kuchni, doradcą kulinarnym lub właścicielem restauracji.
W branży gastronomicznej, zespół pracowników to kluczowy element sukcesu. To oni tworzą atmosferę miejsca, obsługują klientów i dbają o jakość serwowanych potraw.
W dzisiejszych czasach właściciele restauracji, barów i kawiarni stają przed wyzwaniem efektywnego zarządzania czasem. W branży, w której liczy się szybkość i jakość obsługi, optymalizacja czasu pracy personelu oraz zarządzanie rezerwacjami i zamówieniami jest kluczowa.
W naszym najnowszym wpisie przybliżamy państwu główne postanowienia z piątkowej konferencji prasowej dot. działań rządu w związku z pandemią.
Czy Twoja restauracja jest gotowa na rosnącą popularność diet wegańskich i wegetariańskich? Odkryj, jak wzbogacić swoje menu o smaczne, roślinne dania, które zadowolą Twoich klientów i pomogą Ci zdobyć nowych. Dowiedz się więcej o wegańskich burgerach, sałatkach z lokalnych warzyw i roślinnych deserach.
Wiele usprawnień w aplikacji nomee!
W zarządzaniu restauracją jednym z najważniejszych elementów jest kontrola stanów magazynowych. Odpowiednie zarządzanie zapasami pozwala na uniknięcie sytuacji, w której brakuje produktów lub jest ich za dużo.
W branży gastronomicznej jednym z kluczowych czynników wpływających na sukces jest jakość obsługi klientów. Przyznać trzeba, że nie zawsze udaje się uniknąć chaosu, szczególnie w godzinach szczytu.